Vilkår og betingelser

Generelle oplysninger
FB Collection IVS
CVR: 38299344
Stenager 198 2TH
2600 Glostrup
Danmark
E-mail: info@fbcollection.dk
Telefon: +45 60 51 86 54

Salgs- og leveringsbetingelser for brug af www.fbcollection.dk
Disse betingelser omfatter kun aftaler mellem FB Collection IVS og dig som forbruger herunder (Forbrugeraftalelovens § 3, stk. 1). Varer købes kun på www.fbcollection.dk hvis du accepterer disse salgs- og leveringsbetingelser. Ved ordreafgivelse har du altid adgang til at læse og acceptere de gældende betingelser. Vi anbefaler at du læser salgs- og leveringsbetingelser grundigt igennem og gøre dig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som betingelserne indebærer for dig, herunder særligt mulighed for returnering af produkter bestilt på www.fbcollection.dk

Fortrolighedspolitik
FB Collection er opmærksom og respektere nødvendigheden af private oplysninger på internettet. Vi sælger, distribuerer eller lejer ikke dine personlige oplysninger til tredjepart medmindre vi har din tilladelse hertil, eller med mindre loven kræver det.

Bestil varer
Når du afgiver en ordre forudsætter vi, at du er fyldt 18 år. Når du har afgivet en varebestilling via www.fbcollection.dk vil du pr. automatik modtage en e-mail om, at vi har modtaget din ordre. En elektronisk faktura fremsendes pr. e-mail, når din ordre afsendes fra lageret. Vær opmærksom på følgende;

 • Din ordre anskues først som endelig, når du har modtaget en elektronisk faktura.
 • Penge beløbet debiteres først, når varen/varerne er afsendt.

PRISER OG BETALING
Alle opgivne priser angives i danske kroner. Ved bestilling kan du se den samlede pris inklusive eventuelle fragtomkostninger. Vi har følgende betalingsformer, hvor ordre kan betales på følgende måder; accepterede betalingskort og betalingsmåder:

 • Dankort
 • Visa Electron
 • MasterCard
 • MobilePay
 • Maestro
 • Diners Club
 • BankAxess
 • Klarna
 • Danske Bank Netbetaling
 • Forbrugerforenings betalingskort
 • ViaBill
 • PayPal
 • Faktura/rater
 • Direkte bankoverførsel, lokal

LEVERING
Vi levere til Danmark og hele Europa og FB Collection afsender normalt dine varer samme – eller næstfølgende hverdag, som der sendes en skriftlig besked på. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra lageret. Ordre leveres på tre følgende måder;

 • Post Danmark – Levering til døren
 • DAO Pakkeshop
 • Afhentning efter aftale

EJENDOMSFORBEHOLD OG RISIKO
Alle produkter der er købt fra www.fbcollection.dk er FB Collections ejendom indtil leveringstidspunktet. Risikoen for bortkomst og/eller beskadigelse påligger FB Collection IVS indtil leveringstidspunktet. Som leveringstidspunkt anses, når varer er leveret, eller er forsøgt leveret til dig.

FORTRYDELSESRET
Vi yder 14 dages fuld returret gældende fra den dag varen eller varerne er modtaget. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:

 • Har modtaget dine varer.
 • Får den sidste varer i fysisk besiddelse, når det drejer som en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
 • Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

Du skal inden 14 dage fra modtagelsen give FB Collection IVS meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til info@fbcollection.dk. I din meddelelse skal du gøre tydeligt gøre opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give FB Collection IVS tydelig meddelelse herom. Gælder ikke produkter der er specieldesignet eller tilbudsvarer.

RETURNERING
Du skal sende din ordre retur til FB Collection IVS uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt FB Collection IVS, at du ønsker, at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen eller varerne. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen eller varerne er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen eller varerne fra tidspunktet for varens eller varernes levering.

 • Hvis du fortryder købet, skal varen/varerne sendes til:
  FB Collection IVS

  Stenager 198 2TH
  2600 Glostrup
  Danmark

Varen eller varerne skal retur
Varen eller varerne modtages kun retur, hvis den originale forsegling er ubrudt, hvorefter købs beløbet afsendes.

Tilbagebetaling
Idet du fortryder dit køb, for du automatisk det beløb du har indbetalt tilbage fra os. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs beløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger. Bemærk at vi ikke dækker ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. FB Collection IVS tilbagebetaler med samme betalingsmiddel som du benyttede ved din transaktion medmindre du ønsker anden transaktion. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

REKLAMATIONSRET
Når du handler på www.fbcollection.dk, er der 24 måneders reklamationsret gældende. Dette betyder, at du har fuld reklamationsret hos FB Collection IVS i 24 måneder efter dit køb. Bemærk dog, at din reklamation ikke er berettiget, hvis produktet ikke er blevet anvendt korrekt, eller med uacceptabel brug. Finder du fejl eller mangel på dit produkt, skal du med det samme reklamere og gøre FB Collection IVS opmærksom på dette. Hvis reklamationen er berettiget tilbagebetaler vi dine forsendelsesomkostninger.

 • Returvare(r) bedes sendt til følgende adresse:
  FB Collection IVS

  Stenager 198 2Th
  2600 Glostrup
  Danmark

Når du sender varen eller varer retur, skal du oplyse, hvad problemet er og så detaljeret som muligt.

ANSVAR OG ANSVARSBEGRÆNSNINGER
FB Collection IVS kan i intet tilfælde gøres ansvarlig for indirekte tab eller følgeskader, herunder men ikke begrænset til driftstab, avance tab, krav fra tredjemand og eller eller beskadigelse af data.

Ansvar for produkter
FB Collection IVS har ansvaret for sine produkter i henhold til produktansvarsloven. Du/kunde er forpligtet til uden ugrundet ophold skriftligt at meddele FB Collection IVS, såfremt der er opstået en produktansvarsskade, eller at der er fare for, at en sådan skade vil indtræde.

Ekstraordinære situationer (Force Majeure)
Hvis der opstår en ekstraordinær situation, der er udenfor vores kontrol, og som efter købeloven må anses som force majeure, bliver FB Collection IVS’ forpligtelser suspenderet i det tidsrum, den ekstraordinære situation varer. I en sådan ekstraordinær situation kan du opsige din endnu ikke opfyldte ordre hvis situationen varer eller antages at ville vare længere end 60 dage. FB Collection IVS kan ikke holdes ansvarlig for hindringer der ligger udenfor vores kontrol, eksempelvis produktionsforstyrrelser, strejke eller andre uforudsete hændelser.

FB Collection IVS tager forbehold for trykfejl, leverandørernes prisforhøjelser, prisfejl, moms- og afgiftsændringer, udsolgte eller udgåede varer, leveringssvigt fra vores leverandører og force majeure.

Lovvalg
Dit køb hos www.fbcollection.dk er reguleret af dansk ret.